tuinonderhoud

Zorgeloos genieten van een vakkundig onderhouden tuin

Een tuin vereist onderhoud om ervoor te zorgen dat hij er het hele jaar goed bij ligt. Aangezien dit het meest tijdrovende onderdeel is van de tuin of wellicht ontbreekt de juiste kennis of de juiste gereedschappen, kan het zijn dat dit nog niet gelukt is. Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin verzorg ik graag voor u het onderhoud.  BvE Tuinen werkt dan ook graag samen om ervoor te zorgen dat het dit jaar wel gaat lukken. Doel is natuurlijk dat er zorgeloos kan worden genoten van een vakkundig onderhouden tuin. 

Het hele jaar door zorgeloos genieten van uw tuin.

Het onderhouden van uw tuin is het verzorgen van alle planten, hierbij kunt u denken aan snoeien, zagen, bewatering, grasmaaien, mooie zomerbloeiers planten, het onkruidvrij maken, bemesten, verticuteren en bladblazen.

Bedrijfstuinen

Heeft u een bedrijf dan kunt u vrijblijvend met mij in contact komen om te kijken voor een onderhoudscontract. In dit vrijblijvend gesprek worden alle verwachtingen en het kwaliteitsniveau vastgesteld. Dit wordt vertaald in een onderhoudscontract die past bij de wensen van de opdrachtgever.  Hierbij is voor mij het streven om een langdurige en duurzame samenwerking te realiseren.

” Wij zijn super tevreden over Bert van BvE tuinen, een harde werker die zijn vak serieus en met plezier doet. Gaan in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten, hij heeft heel snel van onze oerwoudtuin weer een plaatje gemaakt, TOP!” – Will van den Broeke